A legjobb online kaszinók blackjackre

játszani a legjobb online blackjack

A blackjack vagy Magyarországon közismertebb nevén a huszonegy az egyik legnépszerűbb online kaszinójátéknak számít, amelyet 52 lapos franciakártyával játszanak és a játék célja, hogy a játékos lapjainak összértéke minél közelebb legyen a huszonegyhez, de azt ne lépje túl.
Mivel rendkívül népszerű és könnyen játszható játék, nagyon népszerű is, tehát egy magára valamit is adó online kaszinó biztosan kínál blackjacket - ezzel pedig nekünk van feladva a feladat, hogy milyen módon választjuk ki azt az oldalt/applikációt, ahol játszani szeretnénk.

Az első legfontosabb tényező, amit figyelembe kell vennünk, a belépési bónuszok és promóciók, tehát ha úgy döntöttünk, hogy blackjacket akarunk játszani, akkor azzal az oldallal kezdjünk, ahol komoly bónuszokat ígérnek az új játékosoknak és a visszatérőknek egyaránt.
Meghatározó tényezőnek kell lennie a választásunk során az adott online kaszinó biztonsági körülményeinek, tehát mennyire vigyáznak a személyes és pénzügyi adatainkra, illetve mennyire üzemeltetik tisztességesen a blackjack játékot, milyenek a nyerési esélyeink és milyen a ház részesedése.

Mivel a blackjack egy roppant egyszerű játék, így a mobilapplikációs elérhetőség is nagyon fontos paraméter a választásunk során, nagyon fontos, hogy gyorsan fusson az adott applikáció a telefonunkon, jók legyenek az érintőképernyős vezérlési lehetőségek és egyáltalán, normálisan telefonra optimalizált applikációról legyen szó.
Sokak számára szintén fontos, hogy mielőtt valódi pénzzel kezdenek játszani egy online kaszinóban, legyen lehetőség a pénz nélküli, tényleg csak szórakozást vagy tanulást szolgáló blackjackre is.

online blackjack

Néhány a legjobb blackjackes online kaszinók közül

Ez azért is jó, mert ha van valamilyen stratégiánk, amit ki akarunk próbálni, amit gyakorolni akarunk, akkor kockázatosabb egyből egy éles játékkal kezdeni, mint ingyen tesztelni.
És végül de nem utolsósorban, nagyon fontos, hogy az online kaszinó, ahol blackjacket akarunk játszani, gyors hozzájutást biztosítson nyereményünkhöz és a gyorsaság alatt napjainkban már 24 órán belüli pénzmozgásokat értünk.
Ha ezeken a tényezőkön végigmentünk, akkor jöhet tényleg a saját ízlésünk és igényünk, döntsük el melyik felület a leginkább kezelhető nekünk, melyik online kaszinó biztosítja a legtöbb elérhető blackjack típust és máris megvan a döntésünk.

Nagyon jó blackjackes kaszinónak számít a JackpotCity kaszinó, amely rengeteg blackjack variációt kínál, van lehetőség élő játékra is és ami a legjobb, 1-2 napon belül biztosan hozzájutunk a pénzünkhöz.
97% feletti nyerési arányt kínál az applikáció és brutálisan jó belépési bónusszal fogad minket, tehát ez megfelelő választás a blackjack elkezdéséhez.
A Ruby Fortune is hasonlóan kellemes oldal, a nyerési arány és a kifizetés sebessége is rendkívül jó, éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálata van és ha esetleg bizalmi kérdések merülnének fel bennünk, akkor győzzön meg minket a tény, hogy ez az online kaszinó már 2003 óta létezik a piacon.

Komoly belépési promócióval csábít minket a Spin Casino, amely szintén nagyon gyorsan kifizeti a nyereményünket és szintén majdnem 98% környéki nyerési arányt kínál az új játékosoknak.
Szóval ha blackjackezni akarunk, ez az oldal is teljesen jó választás. Ahogy jó választás a Gaming Club és a Platinum Play is, mindkettő teljesen korrekt blackjack lehetőségeket kínál, bár az előzőekhez képest itt valamelyest kisebb a nyerési arány.
Persze a nyerés nem csak a kaszinón múlik, fontos, hogy néhány alaptanácsot is megfogadjunk, mielőtt játszani kezdünk blackjacket.

Ilyen például az, hogy mindenképpen a fejünkkel játszunk és ne a szívünkkel, tehát ha elköteleztük magunkat egy stratégia mellett, akkor végig tartsunk ki mellette.
Szintén fontoljuk meg, hogy sosem tesszük fel az összes pénzünk felét vagy ennél többet, mindig hideg fejjel, az előre kiválasztott taktika szerint haladjunk előre, még akkor is, ha esetleg rossz szériában vagyunk.
És hát hiába választjuk a legjobb online kaszinó applikációt a blackjackhez, játék előtt mindenképpen mélyedjünk el a blackjack szabályaiban és az elnevezésekben, hogy ne játék közben kelljen kitalálnunk a dolgokat.

Read More →
A nap idézete
A fickó, aki feltalálta a pókert, ragyogó volt, de a srác, aki feltalálta a chipet zseni volt.
Egy embernek kell tennie legalább egy tét naponta egyébként szerencsésen járhat körül és soha nem tudom.