30-Jun-2016

ACTIVITATI CCEG

 29 iunie 2016 - Ziua Dunarii
CCEG / GWP România

In acest an, CENTRUL DE CONSULTANTA ECOLOGICA GALATI si GLOBAL WATER ROMANIA, s-au reunit  pentru a organiza și  sărbători a-XIII-a ediție a Zilei Internaționale Dunării 2016, în două etape și locații- orasele Tulcea si Galați.

Evenimentul a fost organizat în Amfiteatrul din Palatul Copiilor. De asemenea, a fost organizată o expozitie "RETROSPECTIVA ART MASTER - FII UN ARTIST AL DUNARII 2004-2015" unde au fost afişate 35 de imagini cu lucrările care au fost premiate in cadrul concursului de-a lungul celor 11 ani de desfăşurare, coordonator national fiind CENTRULUI DE CONSULTANTĂ ECOLOGICĂ GALAŢI.

 

 

Cea de a doua etapă a proiectului dedicat Zilei Internaţionale a Dunării 2016 a fost organizat în Galați, la sediul CENTRULUI DE CONSULTANŢĂ ECOLOGICĂ în perioada 04-17 iulie si a constat din :
• Expozitia " RETROSPECTIVĂ ART MASTER - FII UN ARTIST AL DUNARII, 2004-2015" a fost organizata în sediul GCEC , la care s-a asigurat accesul liber la orice gen de vizitatori, fără a perturba programul de lucru de zi cu zi a personalului. Numărul de vizitatori a fost de 150.

• De asemenea, au fost întâlniri si discutii cu elevi din liceele din oraș ale cărui curriculum includ protecția mediului și ecologie, care au vizitat expoziţia, au ascultat prezentarea făcută de d-na prof. Petruţa Moisi despre Ziua Internaţională a Dunării şi au vizionat un film despre Dunăre.

  

Lasă un comentariu